Koulutuspalvelut

Studio Femmessä koulutamme kynsi- ja ripsimuotoilijoita. Koulutuksemme ovat käytännönläheisiä ja tuotemerkin konseptin mukaisia. Meiltä saat laadukkaat ja henkilökohtaiset kynsi- ja ripsikoulutukset, materiaalinvaihtokoulutukset sekä monipuolisia syventäviä koulutuksia ja päiväkursseja.

ProNails tarjoaa alan yksityiskohtaisimman koulutusohjelman, joka antaa tukevat eväät kynsimuotoilijan ammatissa. Tarjoamme parhaat mahdolliset koulutukset ja tuen, jotta saavuttaisit täydelliset tekniset taidot omassa työssäsi. Neuvomme sinua myös hoitolasi ylläpitoon ja markkinointiin liittyvissä asioissa. Koulutuksemme sisältävät runsaasti käytännön vinkkejä, joiden avulla kehityt aina vain paremmaksi ammattilaiseksi kynsien, käsien ja jalkojen hoidon saralla. Katso lisätietoja ja koulutuskalenteri osoitteesta pronails.fi/kynsikoulutustampere.html

Xtreme Lashes on maailman johtava ripsienpidennysmerkki, ensiluokkaista laatua ja turvallisuutta arvostavan asiakkaan merkki. Yrityksen perustaja, Jo Mousselli, on taustaltaan terveydenhoitoalan ammattilainen ja kiinnittänyt merkkiä perustaessaan erityistä huomiota turvallisuusseikkoihin. Tuoteturvallisuuden lisäksi Xtreme Lashes on kehittänyt alan yksityiskohtaisimman koulutusjärjestelmän, jossa käydään tarkasti läpi konseptin periaatteet, joilla voidaan taata laatu ja turvallisuus kuluttajalle asti. Katso lisätietoja ja koulutuskalenteri osoitteessa xtremelashes.fi.

Kouluttajat Veera Uitto (ProNails ja Xtreme Lashes) ja Saara Karhu (Xtreme Lashes) ovat alan rautaisia ammattilaisia pitkällä kokemuksella sekä kynsistä, että ripsistä. Voit jättää yhteydenottopyynnön kynsikoulutukseen liittyen osoitteessa veera@pronails.fi ja ripsikoulutukseen liittyen osoitteessa tampere@xtremelashes.fi. Tervetuloa kouluttautumaan huippuammattilaisten joukkoon!